Categorie: Mijn lifestyle journey

Sportdagboekje #1

Afgelopen week heb ik lekker (veel) getraind. Toch nog de 4x aangetikt! Ik probeer altijd minstens 3x per week te sporten, en dat is gelukt! Zo zag mijn sportroutine er afgelopen week uit... :-)

Lees meer »

Voor de eerste keer naar de sportschool? Check deze tips.

Voor de eerste keer naar de sportschool... Dit jaar ben ik na 8 jaar voor het eerst geswitcht van sportschool. Dit deed ik omdat ik onlangs ben verhuisd en de nieuwe sportschool dichterbij is. Het is leuk en motiverend om naar een nieuwe sportschool te gaan. Maar ook eng en spannend. Voor het eerst naar een sportschool gaan kan een grote stap buiten je comfortzone zijn.

Lees meer »

Terug naar een Gezonde Routine na de vakantie

Ik heb afgelopen weken heerlijk gefeest en genoten. Maar nu is het tijd om weer in een gezonde routine te komen. Ik heb super veel gefeest op het Griekse eiland Kos. En dat was heel leuk. Maar ik merk dat ik nu veel minder energie heb. Het wordt tijd om weer aan mijn gezondheid te werken. Maar hoe? Dat vertel ik je in deze blog.

Lees meer »

Hoe ik stress onder controle houd (6 praktische tips)

Het lijkt erop dat stress een onderdeel is geworden van ons moderne leven, en velen van ons worstelen om hiermee om te gaan. In deze blog geef ik je 6 praktische tips om je stress onder controle te houden. Ontdek praktische en doeltreffende methoden om stress te beheersen. Lees snel verder als je vandaag nog je stress wilt aanpakken!

Lees meer »

Mountainbike Beginners Clinic (review)

Tijdens de Mountainbike Beginners Clinic heb ik als relatief onervaren mountainbiker de basisvaardigheden van het mountainbiken geleerd en geproefd van het avontuurlijk fietsen op een singletrack. Daarnaast heb ik ook geleerd over drops en andere handige trucjes. Lees hier mijn ervaring!

Lees meer »

Habit tracker: Hoofdpijn en migraine voorkomen

Een van de gezondheidskwaaltjes die vaak bij mij terugkeren, is hoofdpijn, en ik weet dat ik niet de enige ben die hier vaak last van heeft. Maar waarom ervaren we zoveel hoofdpijn? Er is hier namelijk een reden voor, en er zijn ook diverse oplossingen. Ik neem je graag mee in mijn journey: hoofdpijn en migraine voorkomen.

Lees meer »

Hoe mijn relatie met voeding is veranderd door de jaren heen

De relatie tussen voeding, sport en ons mentale welzijn kan complex zijn. Dit was het wel voor mij in het begin. Ik slaagde erin mij te richten op mijn eigen behoeften en mij minder te laten beïnvloeden door sociale media en onrealistische standaarden. Lees verder om meer te ontdekken over hoe ik een gezonde relatie met voeding en sport heb ontwikkeld door de jaren heen.

Lees meer »