Voeding voor je Mindset

Voedingsadvies op maat nodig?

Ben jij klaar met je lage zelfbeeld en kan je wel een boost gebruiken? Of ben je klaar met het feit dat je niet zo veel energie hebt?

Zo ja, dan weet je dat er iets moet veranderen. Met mijn persoonlijke voedingsadviezen help ik je op weg om een gezonde balans in je leven te vinden. Ik kijk naar jouw individuele behoeften en doelen, en ik houd rekening met alle factoren die van invloed zijn op jouw gezondheid en welzijn, zowel fysiek als mentaal. Aan de hand van een concreet en reëel voedings- en leefstijlplan wordt het voor jou makkelijker om je persoonlijke doelen te behalen.

Mindset en voeding, twee belangrijke pijlers voor persoonlijke groei. Wil jij meer uit het leven halen? Ik help je om je mindset te versterken met gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Voedings- en lifestyle advies op maat

€ 65,-

Wat je ontvangt:

Vooraf

1. Ontvang je een intakeformulier. Hiermee krijg ik alvast een goed beeld van jou als persoon.

2. Een intakegesprek waarbij we het formulier bespreken en de doelen helder in kaart brengen.

Na ons gesprek

3. Ontvang je een document met persoonlijke adviezen en praktische tips op maat

4. Interessante informatie over hoe jouw lichaam werkt met betrekking tot voeding

5. Makkelijke recepten waar je meteen aan de slag mee kan

Als jij niets verandert, verandert er niets!

Ben je klaar om concreet aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen? Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact op met jou om onze eerste call in te plannen.

Gezonde voeding

Mijn werkwijze

Voeding- en lifestyle advies op maat

Door te focussen op jouw individuele behoeften en doelen, en rekening te houden met zowel fysieke als mentale factoren, help ik je op weg naar persoonlijke groei. Ontwikkel een krachtige mindset en ontdek de kracht van gezonde voeding en levensstijl. Haal meer uit het leven - laten we samen beginnen!

Met behulp van een intakeformulier en een persoonlijk intakegesprek zal ik een op maat gemaakt advies opstellen dat perfect aansluit bij jouw behoeften en persoonlijke doelen. Je ontvangt daarnaast ook een aantal extra's. Mocht je achteraf nog vragen hebben, kan je die uiteraard altijd stellen.

gezond eten

Wie is VoedingsAcaDemi?

Hi! Mijn naam is Demi Otto ('97), te Leiden. Ik ben een jonge vrouw die gedreven, positief en ruimdenkend is. Ik sta vol vertrouwen en gelukkig in het leven.

Maar dat is niet altijd zo geweest. In mijn tienerjaren was ik erg onzeker en was erg conflict vermijdend. Elk conflict ging ik uit de weg en kreeg ik het benauwd en werd ik gestrest op het moment dat ik een klein meningsverschil had, Ik wist niet wat ik wilde en had weinig vertrouwen in de toekomst. Toen ik 18 werd, was ik klaar met mijn lage zelfbeeld en besloot ik dat er iets moest veranderen. Ik wist nog niet precies wat, maar die gedachten en drive was wel het begin van alle positieve veranderingen in mijn leven.

Mijn passie ontstond in 2016. Op advies van een vriendin ben ik gaan kickboksen, om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. En dit heeft me enorm geholpen! Het is ongelofelijk. Door de sport belandde ik in een positieve spiraal en vond ik mijn ware zelf. Zo ontstond ook het idee om een blogwebsite te starten. Dit is mijn plek en manier om anderen te helpen door onder andere mijn kennis en ervaringen te delen.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sport, mindset en gezonde voeding. Ik heb veel kennis opgedaan door middel van cursussen, boeken, artikelen en webinars.

Elke dag leer ik meer over mindset, voeding en gezondheid. Wil jij samen met mij het avontuur aangaan? Meer balans en grip krijgen op je eigen leven, zoals ik dat kreeg voor mijzelf? Neem dan contact op.

 

Veel liefs!

 

-x- Demi

Demi Otto
Demi Otto
Demi Otto