Of je nu op zoek bent naar meer energie om de dag door te komen, af wilt rekenen met vage gezondheidsklachten, of simpelweg jouw algehele gezondheid wilt verbeteren...

Ik sta voor je klaar!


"Er was een tijd dat ik me allesbehalve fit en zelfverzekerd voelde. Acht jaar geleden besloot ik dat het tijd was voor verandering. Sport werd mijn uitlaatklep. Samen met een Orthomoleculair Specialist zette ik elke dag kleine stapjes richting een gezondere leefstijl.

Ik voelde me sterker, energieker en zelfverzekerder. En nu? Nu wil ik jou helpen om hetzelfde te bereiken. Ik sta voor je klaar. Laten we samen ontdekken waar je moet beginnen. Want een gezonder leven begint bij de juiste keuzes."

Demi Otto - Orthomoleculair Voedingsadviseur i.o.


8 jaar ervaring met sport en voeding

Persoonlijke aandacht

Een specialist met veel enthousiasme


Google Reviews

reviews Google

Anoniem advies of persoonlijke begeleiding?

De keuze is aan jou


Liever zelf nog even op de achtergrond blijven, terwijl ik voor jou aan de slag ga met een persoonlijk plan?

 

Je kunt mijn voedingsadvies anoniem afnemen. Voor sommige mensen maakt dit de drempel om te starten met gezonder leven lager. Dit betekent dat je je naam en contactgegevens niet hoeft te delen.

Ik heb enkel een e-mailadres nodig. Je kunt het formulier op mijn website invullen en dan ontvang je een intakeformulier in jouw mail. Op basis hiervan zal ik het advies per e-mail toesturen.


Ontvang advies binnen 7 werkdagen in je mailbox!

Anoniem Advies

€ 29,00

Anoniem Advies

€ 29,00

Vul het intakeformulier in. Stuur het terug op en ik maak o.b.v. die informatie een advies op maat.


Of ga voor
optie twee...

Ontdek een gezondere jij met persoonlijk voedingsadvies!

Ben je klaar om je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen? Als ervaren voedingsadviseur sta ik voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een evenwichtiger leven. Hier is wat je kunt verwachten:

  1. Intakeformulier: We beginnen met een grondig intakeformulier. Dit stelt me in staat om een diepgaand beeld van jou als individu te krijgen. Jouw gewoonten, doelen en unieke behoeften worden hierin vastgelegd.

  2. Intakegesprek: Tijdens ons persoonlijke intakegesprek bespreken we het ingevulde formulier en brengen we jouw doelen helder in kaart. Ik luister naar jouw verhaal en begrijp wat voor jou belangrijk is.

  3. Persoonlijk advies en praktische tips: Na het gesprek ontvang je een op maat gemaakt document met persoonlijke adviezen en praktische tips. Dit is geen standaard benadering; het is specifiek afgestemd op jouw behoeften en levensstijl.

  4. Inzicht in jouw lichaam: Leer hoe jouw lichaam werkt met betrekking tot voeding. Begrijp waarom bepaalde voedingskeuzes jou energie geven, je stemming beïnvloeden en je algehele welzijn verbeteren.

Klaar om te investeren in jezelf? Laten we samenwerken voor een gezondere, gelukkigere versie van jou! Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Persoonlijk voedings- en leefstijladvies op maat

€ 65,- incl. online intakegesprek via Zoom


Intake inplannen voor adviesAls jij niets verandert, verandert er niets!

Gezonde voeding

Meer over VoedingsAcaDemi...

Hi! Mijn naam is Demi Otto ('97), te Leiden. Ik ben een jonge vrouw die gedreven, positief en ruimdenkend is. Ik sta vol vertrouwen en gelukkig in het leven.

Maar dat is niet altijd zo geweest. In mijn tienerjaren was ik erg onzeker en was erg conflict vermijdend. Elk conflict ging ik uit de weg en kreeg ik het benauwd en werd ik gestrest op het moment dat ik een klein meningsverschil had, Ik wist niet wat ik wilde en had weinig vertrouwen in de toekomst. Toen ik 18 werd, was ik klaar met mijn lage zelfbeeld en besloot ik dat er iets moest veranderen. Ik wist nog niet precies wat, maar die gedachten en drive was wel het begin van alle positieve veranderingen in mijn leven.

Mijn passie ontstond in 2016. Op advies van een vriendin ben ik gaan kickboksen, om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. En dit heeft me enorm geholpen! Het is ongelofelijk. Door de sport belandde ik in een positieve spiraal en vond ik mijn ware zelf. Zo ontstond ook het idee om een blogwebsite te starten. Dit is mijn plek en manier om anderen te helpen door onder andere mijn kennis en ervaringen te delen.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sport, mindset en gezonde voeding. Ik heb veel kennis opgedaan door middel van cursussen, boeken, artikelen en webinars.

Elke dag leer ik meer over mindset, voeding en gezondheid. Wil jij samen met mij het avontuur aangaan? Meer balans en grip krijgen op je eigen leven, zoals ik dat kreeg voor mijzelf? Neem dan contact op.

 

Veel liefs!

 

-x- Demi