Samenwerken

Mijn blogs zijn vooral gericht op anderen, om hen te inspireren en motiveren. Ik deel hier graag mijn ervaringen, ideeën, onderzoekjes en (gezonde, voordelige en simpele) recepten. Ik ben gedreven, positief en open-minded is ingesteld. Onder open-minded versta ik; openstaan voor nieuwe ervaringen en niet zomaar een oordeel ergens over hebben.
Ik vind het leuk om mijzelf te ontwikkelen en avonturen aan te gaan. Daarom ben ik sinds januari 2023 deze blog gestart.


Ik ben dan ook altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten en evenementen met betrekking tot sporten, gezondheid en mindset en eten en ik sta open voor het reviewen hiervan. Stuur me een mailtje voor meer informatie en mijn postadres naar info@voedingsacademi.nl

Ook voor andere zaken, zoals adverteren, samenwerkingen, persinformatie of producten die te maken hebben met sporten, gezondheid, mindset of iets wat bij mij past kan worden gemaild naar info@voedingsacademi.nl. Indien van toepassing kan ik meer informatie geven over mijn blog & social media kanalen.


Ik zie graag jouw e-mail tegemoet! En wie weet, ontstaat er een mooie samenwerking.

 

Sportieve groet,
Demi Otto

KVK 89005155

BTW: NL004680186B67