Over mij

Hey daar!

 

Leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ik vertel jou graag wat meer over mij en hoe deze website ontstaan is. Mijn naam is Demi Otto, Orthomoleculair Voedingsadviseur i.o.. Geboren en getogen in Leiden.

Ik ben een jonge dame die gedreven, positief en open-minded is ingesteld. Ik ben een gelukkig persoon die zelfverzekerd in het leven staat, vol van vertrouwen.

 

Echter was ik vroeger helemaal niet zo… De jonge vrouw die ik nu ben is namelijk van ver gekomen. In mijn puberteit was ik erg onzeker, wist ik niet wat ik wilde en had ik geen vertrouwen in de toekomst.

Maar dat is niet altijd zo geweest. Ik had een tubelente jeugd. In mijn tienerjaren was ik erg onzeker, wist ik niet wat ik wilde en had ik weinig vertrouwen in de toekomst. Toen ik 18 werd, was ik klaar met mijn lage zelfbeeld en besloot ik dat er iets moest veranderen. Ik wist nog niet precies wat, maar die gedachten was wel het begin van alle positieve veranderingen in mijn leven.

Op advies van een vriendin ben ik gaan kickboksen, om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. En dit heeft me enorm geholpen! Het is ongelofelijk. Door de sport belandde ik in een positieve spiraal en werd ik zowel mentaal als fysiek sterker, fitter en energieker. Zo ontstond ook het idee om een (blog)website te starten. Dit is mijn plek en manier om anderen te helpen door onder andere mijn kennis en ervaringen te delen.

 

Met mijn (inmiddels meer dan) 8 jaar ervaring in sport, mindset en gezonde voeding, maak ik voedingsadviezen op maat vanuit een holistische visie.

 

Laat je inspireren door mijn blogs en ik hoop dat het jou zal helpen zelfverzekerder, fitter, gezonder en/of positiever te worden. Ben je geïnteresseerd in een advies op maat? Klik dan hier.

 

I hope you will have a good day!

 

-x- Demi