Sportdagboekje #1

Gepubliceerd op 16 mei 2023 om 21:44

Afgelopen week heb ik lekker (veel) getraind. Toch nog de 4x aangetikt! Ik probeer altijd minstens 3x per week te sporten, en dat is gelukt! Zo zag mijn sportroutine er afgelopen week uit... :-)

Maandag:
Maandag was het onverwachts lekker weer buiten. Het was al de hele dag regenachtig maar precies rond 12:30 begon de zon schijnen. Het perfecte moment om een buitenwandeling te maken! Ik ben naar buiten gegaan voor een korte wandeling van ca. 20 minuten. In de avond had ik een geweldige kickbokstraining. Het was vooral een technische training, maar we eindigde met een tabata oefening op de bokszak. Een explosieve conditie-oefening waarbij je 20 seconden werkt en 10 seconden rust hebt. Ik was kapot! Moe maar voldaan.

 

Dinsdag:
Deze dag was het minder lekker weer. Vooral heel regenachtig. Jammer! Hierdoor ging ik niet naar buiten voor een wandeling. Ja, ja... ik ben echt een mietje als het gaat om regen. Na werk ging ik lekker voor mijzelf koken. Kip piri piri, zonder kip. Want ik was de kip vergeten uit de vriezer te halen.

 

Woensdag:
Heerlijk een dagje thuis gewerkt. In de ochtend ben ik langs de kapper geweest om vervolgens daarna weer aan de slag te gaan. Na werk ben ik even op de bank geploft om een paar bladzijdes te lezen uit Nice Girls Dont Get Rich. Later op de avond wilde ik eigenlijk een Booty les meepakken in de sportschool. Helaas was ik iets te laat en ben ik zelf maar wat gaan doen in de sportschool.
Mijn gymtraining bestond uit:

  • Warming-up op de crosstrainer
  • Lunges en squats zonder gewicht
  • Hip trust en deadlifts met een stang+gewichten
  • Back extension machine
  • Abductor machine.

 

Donderdag:
Vandaag was het weer een kantoordag met vele meetingen. Gelukkig was het lekker weer en ben ik weer even gaan wandelen in de pauze (ca. 20 minuutjes). In de avond zou ik eigenlijk gaan tennissen met een vriendin, maar het werd slechter weer. We hebben het afgeblazen omdat we eigenlijk naar een buitenbaan wilde. In plaats daarvan ben ik begonnen aan een nieuwe Netflix serie: Kaleidoscope. Een aanrader! Ik heb zonder schuldgevoel lekker op de bank gezeten en ge-Netflixt.

 

Vrijdag:
Het was heerlijk weer. De perfecte dag voor een rondje Mountainbiken. Dit was de tweede keer dat ik ging mountainbiken in het Hoge Bergse Bos. Een super mooie plek bij Rotterdam om te fietsen of te wandelen. In de avond heb ik heerlijke tonijnpasta voor mijzelf gemaakt. Ik heb wat gelezen en ben redelijk op tijd naar bed gegaan.

 >> Vrijdag tijdens het mountainbiken

 >> Zaterdagochtend na het kickboksen

Zaterdag:
Weekend! De wekker ging iets te vroeg, als het aan mij ligt. Om half 10 zat ik in de auto naar de boksschool. Met een klein beetje moeite ben ik mijn bed uitgerold naar de de zaterdagochtend boksles. Maar eenmaal klaar was ik erg voldaan! Een heerlijke les. Het zonnetje scheen buiten en ik was blij dat ik was gegaan. In de middag had ik de gender reveal party van een vriendin. Daarna een etentje bij mijn moeder. Een drukke zaterdag. Snel naar bed... want morgen hebben we een obstacle run op werk!

Zondag:
De wekker ging wederom vroeg. Helaas heb ik deze week geen dag gehad zonder wekker. Maar ach, dat maakt niet uit. Want op deze zondag (14 mei) hadden we de obstacle run op werk! Een lange maar leuke dag. Ik mocht lekker achter de camera staan en groepsfoto's maken van alle deelnemers. Een geslaagde evenementendag.


Het is nu helaas een beetje grauwig weer buiten, maar van het weekend wordt het weer stralend weer! Ik kan niet wachten :-).


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.