Mijn eerste blogpost

Gepubliceerd op 5 januari 2023 om 21:55

Wauw! Daar staat ‘ie dan… Mijn eigen website om te bloggen. Toch wel spannend, want ik weet niet wat mij te wachten staat. Ik had niet verwacht dat ik daadwerkelijk de stap zou zetten. Maar ik dacht ‘fuck it, let’s do this’. Wat heb ik te verliezen?

 

Laat ik mijn eerste blog starten met een stukje over mijzelf en waarom ik dit doe.

Ik ben deze blog begonnen omdat ik het leuk vind om te schrijven. En dan vooral over voeding, gezondheid en sport. Mindset en psychologie vind ik ook erg interessant. Dus als jij dezelfde interesses hebt is deze blog voor jou bestemd! 

 

Mijn naam is Demi Otto, momenteel 25 jaar oud en woonachtig in de mooie stad Leiden. Als kind zijnde was ik altijd wel bezig met sporten en veel buitenspelen. In mijn pubertijd is dat verwaterd. 

In mijn pubertijd was ik erg onzeker, wist ik niet wat ik wilde en had ik geen vertrouwen in de toekomst. Toen ik 18 jaar werd, was ik zo klaar met mijn eigen lage zelfbeeld dat ik toen besloot dat er iéts moest veranderen.

 

Op aanraden van een vriendin ben ik gaan kickboksen, om ervoor te zorgen dat ik zowel fysiek als mentaal weer sterk(er) zou worden. En dit heeft mij zo erg geholpen! Ik vind het heerlijk om mijzelf te verdiepen in de onderwerpen sport, gezondheid, mindset en lekkere en simpele recepten. Zo is ook het idee ontstaan om een blogwebsite te starten. Dit is mijn plek en manier om anderen te helpen. Om alles wat ik heb geleerd en mijn inzichten door te geven aan jou. Waaronder ook lekkere recepten. Voor mensen die het leuk vinden om te lezen. Ik wil jullie inspireren en motiveren!

 

Wil je gelijk meer lezen? Klik hier voor mijn black bean brownie recept. Of ga naar mijn Home pagina voor het hele overzicht. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.