Body&Fit proteinemuffins review

Gepubliceerd op 3 februari 2023 om 22:25

Bij mijn laatste bestelling die ik had geplaatst bij Body&Fit kreeg ik een pak meel om gezonde muffins mee te maken cadeau. Het leek mij leuk om hier een review over te schrijven. Deze muffins zijn perfect als gezonde snacks, want ze bevatten meer eiwitten dan de gemiddelde muffin.

extra toppings

Je had echt niks nodig om de muffins te maken, enkel water. Nou is alleen water toevoegen aan het meel wel heel saai. Dus ik besloot wat toppings/ingrediënten toe te voegen.

Ik besloot om de volgende toppings aan de muffins toe te voegen:

  • blauwe bessen
  • pure chocolade chunks
  • witte chocolade chunks

Sweet flavouring optioneel

Sweetener druppels (deze gebruik ik) zijn druppels zoetstof die je kunt toevoegen aan dranken en gerechten om ze zoeter te maken zonder toevoeging van calorieën of koolhydraten. Ze komen in verschillende smaken zoals vanille, karamel, bessen etc. Deze druppels zijn gemaakt van kunstmatige zoetstoffen zoals stevia, sucralose, aspartaam, etc.

Het resultaat!

Proteinemuffins met blauwe bessen

De smaak was goed! Dit pak is zeker een aanrader #nospon. Zoals je aan de verpakking kan lezen, zijn ze hoog in proteïne. 

De muffins zijn niet extreem zoet. Ondanks dat waren ze nog steeds lekker. Als je geen extreme zoetekauw bent, zal het je zeker smaken. Je kan de muffins ook altijd zoeter maken met bijvoorbeeld vanille of karamel extract (druppels). 

Een van de dingen die ik leuk vond aan deze muffins is dat ze niet extreem zoet zijn. Dit is fijn omdat ik niet zo'n zoetekauw ben en vaak zoek naar minder zoete alternatieven. Wat ik echter het meest opmerkelijk vond, is dat deze muffins meer eiwitten en vezels bevatten dan andere muffins. Dit maakt ze een gezonde keuze voor een tussendoortje.

Bewaartip

Ik bewaar de muffins in de vriezer en neem er af en toe eentje mee naar werk voor een lekkere snack. Het is fijn dat ik ze in de vriezer kan bewaren, zodat ik altijd een gezonde snack bij de hand heb als ik trek krijg. Lekker simpel en snel.

 

In voor meer baksels inspiratie? Klik hier voor mijn ‘black bean brownie’ recept!

Wil je meer gezonde en simpele recepten ontvangen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Ontvang 1x per maand inspiratie, kennis en ervaringen over mindset, sport, gezondheid en voeding.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.